A Pala-ház Buda egyik legkedveltebb részén, a Világörökség részét képező Budai Várnegyed tövében, a Fő utca 14 szám alatt épül. A hely szerencsésen ötvözi a gazdag történelmi hagyományokkal és kulturális kínálattal rendelkező terület hangulatát a modern, XXI. századi város lüktető életével.

A hétszintes, 8000 m2-es hasznos alapterülettel rendelkező irodaház igényes, egyedi megoldásokat felvonultató, és rugalmasan alakítható belső tereivel, álpadlóval, álmennyezettel, strukturált kábelhálózattal, külső árnyékolóval ellátott klimatizált irodai területeivel, 166 gépjárműnek helyet biztosító mélygarázsával, valamint a kor műszaki követelményet maradéktalanul kielégítő berendezéseivel kellemes munkahelyi környezetet biztosít az itt dolgozók számára.

A ház földszintjén egy nyitható üvegtetővel lefedett belső udvar kap helyet, melyen egyrészről a dolgozók igényeit kiszolgálni hivatott üzletek, igény szerint bérbe vehető konferencia- és rendezvénytermek, továbbá egy exkluzív étterem kialakítására is sor kerül, melyet a műemlékvédelem alatt álló XV. századi épületrom varázsol történelmi hangulatúvá.

A Batthyányi és a Clark Ádám tér között elhelyezkedő Irodaház gépkocsival Pest felöl a Széchenyi Lánchíd és Margit Hídról lehajtva, Budáról a Rakpart, Alagút illetőleg a Moszkva tér felöl közelíthető meg. Tömegközlekedéssel a Batthyányi térig az M2-es metróval, HÉV-vel, Batthyányi tér és a Clark Ádám tér felől a 86-os busszal, 19-es villamossal érhető el.